torsdag den 28. marts 2013

Til min lille niece


En lille "bare lige fordi jeg hørte at i manglede" gave. Jeg er så heldig at min kæreste søster har fået en dejlig datter næsten samtidig med at vi fik Victor. Det er altid en stor fornøjelse at være sammen med dem. Sidst vi sås sad lækre Lærke og spiste grød og mos, og hendes mor fortalte at hun kun havde en!! hagesmæk, det går jo ikke.
Så straks da vi kom hjem, satte jeg mig til at sy disse til hende. De er syet af lidt tekstil voksdug (IKKE pvc) jeg havde liggende og hvad vi nu lige var leverings dygtige i af skråbånd (her lyserød - undskyld Katrine).
De er igår sendt afsted med posten så Lærke rigtig kan få lov til at svine.

4 kommentarer:

 1. Hej Maria, hvor er de fine! :-) Hvor kan det fine tekstil voksdug mon købes? (har selv en størrelse baby som pt kræver hagesmæk :-)
  Mange hilsner, Mette

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det dejligt, at du også har en lille bebs, men hold op hvor det grisser når de skal lære at spise.
  Jeg har købt dette i stof2000 så det bliver ikke meget lettere. Det koster 90 kr. meteren og er nok 140 cm bredt. Jeg har kun købt den længde som hagesmækkerne skulle være, de mindste er 25 cm. de længste er nok 45 cm (men de er til en 2 årig). Der kan være 5 eller 6 i bredden så det er jo ingen penge pr. stk. Men husk der går meget skråbånd til, jeg købte en rulle med 25 meter til 60 kr. så jeg viste at jeg ikke løb tør, men jeg (læs min kæreste) kan også godt lide dem med et meget langt bindebånd.
  God fornøjelse og rigtig god påske.
  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Hej Maria, tusind tak for dit svar - det husker jeg næste gang jeg er i nærheden af stof2000. God påske til dig også :-)
  Hilsen, Mette

  SvarSlet