torsdag den 7. marts 2013

Der er gået pompon i den


Her hjemme er pigerne og jeg i fuld gang med at lave en masse pomponner. Vi laver blandt andet en masse gule pomponner i alle mulige størrelser til påske kyllinger. Men der bliver også produceret i alle mulige andre dejlige forårs farver.
Netto har tilbud i denne uge på et pom pon sæt.

4 kommentarer:

 1. Hej Maria,
  Hvor sjovt at kunne følge med I hvad du render og laver herinde. Håber du har det godt! Kan se du har fået dig nogle dejlige børn :0)
  Kh Barbara

  SvarSlet
 2. Hej Barbara. Ja det er rigtig sjovt at finde hinanden i denne verden også. Og hold op hvor er du bare dygtig og kreativ. Du kan tro at jeg har læst og kigget på din flotte blog mange gange. Tak for det med børnene, du har også fået nogle rigtig søde nogle. og tænk at de allerede er så store. Og dejligt der hvor i bor. Jeg nød særligt alle dine indlæg fra din have i sommers. Sikke en masse skøn du/i fik lavet der. Kh Maria

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord. Går og længes efter at komme i haven igen, nu MÅ det altså godt snart blive varmere.. Jeg har simpelthen så travlt for tiden, så krea er der desværre ikke så meget af lige nu. Du får i den grad også lavet en masse lækkert! Hvor er det sjovt du har kigget med så længe, uden at jeg har vidst det :0)

  SvarSlet
 4. Jeg har flere gange haft tænkt, at jeg ville skrive til dig, at jeg smug kiggede med, men jeg tænkte at jeg ville sige det til dig når jeg en gang mødte dig. For der gik jo mange på GAG, så det var jo ikke sikkert, at du lige kunne huske mig, uden at have et ansigt på. Jeg kan godt forstå at du glæder dig til at kunne komme i haven, det er så dejligt at lave noget der, og det er som regel synlige resultater meget hurtigt. Det er surt at du har så travl, men med arbejde, hus og børn er der jo meget at se til. Men du får da hæklet lidt, og bare det at man har lidt at nusse med er jo dejligt. Du må hilse folk på din vej, og så tillader jeg mig at blive ved med at kigge med på sidelinien. Kh Maria

  SvarSlet