tirsdag den 19. marts 2013

Man er vel en prinsesse


Her hjemme har det alle dage været et hit at klæde sig ud, og gerne som prinsesse. Jeg har syet en del prinsesse kjoler til min store pige, og efter jeg nok gange har set den lille pige forsøge at gå rundt i alt for store prinsesse kjoler, tænkte jeg, at nu var det tid til at få lavet et par stykker til hende.
Kjolen er syet efter dette mønster.

4 kommentarer:

 1. Hej Maria. Sikke nogle søde kjoler du laver. Jeg drømmer sådan om at lave en til min som bliver fem denne måned. Hun er så vild med prinsessekjoler og udklædning. Hvor lang tid tager det dig at lave sådan en fin en?
  Vh Sarah

  SvarSlet
 2. Hej Sarah. Det synes jeg at du skal kaste dig ud i, og hvis du gør vil jeg da rigtig gerne se et billede. Jeg vil sige mht tiden at der er lidt afhængigt af hvor meget pynt du vil have på den. Jeg bruger længst tid på at lave overdelen, hvor båndene syes på. Men jeg vil skyde på at jeg bruger 5-6 timer inkl. klipning + alt syning, både det på maskine og det i hånden.
  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Hej Maria. Jeg skal nok sende et billede når den er færdig. Jeg fik ordrer på at det skulle være en lilla kjole med guld, så det bliver det sørme. Jeg var i stof&stil og finde materialerne igår, så nu er projektet skudt igang. Jeg har aldrig syet efter et mønster før, men udfra hvad jeg kan se ligner det ikke at mønsteret er så besværligt at arbejde med!

  Tak for god inspiration.
  Kh Sarah

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det spændende. Den glæder jeg mig til at se. Det står meget godt beskrevet i det mønster alt hvad man skal gøre, så det skal nok gå helt fint.
  God sy lyst.
  Kh Maria

  SvarSlet