fredag den 1. marts 2013

Hæklede madder

Herhjemme står menuen ofte på rugbrød, også lidt for ofte hvis man spørger den store pige. Så da pigerne skulle have lidt hjemmelavet legemad, var det oplagt at lave noget de let kunne genkende.
Utroligt nok er de vilde med at lege med disse madder, faktisk så meget at jeg har måtte hækle en omgang madder mere. Mon det kan smitte nok af til, at de også vil sætte pris på det næste gang jeg servere håndmadder til aftensmad?

Æggemad med salat og purløg

Rugbrød med spegepølse, remo og salat

Rugbrød med leverpostej, agrurk og salat

2 kommentarer:

 1. Velkommen i Blogland, Maria - og sikke nogle fine madder, du har hæklet :-)

  Jeg har endnu ikke givet mig i kast med at hækle legemad, men har holdt mig til at sy noget i filt i stedet for, da jeg er klart bedre til at sy end til at hækle.

  KH
  Laila

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Laila. Du er altid så sød. Du har et par gange før købt lidt forskelligt stof af mig (blandt andet det med gartneren, som du har lavet den fine pude af). Og hver gang har du sendt mig mange søde hilsner og rosende ord på din blog - tak for det.
  Jeg har også gjort mig lidt i filt madder, men jeg synes hurtigt at de går til. Hvordan har du lavet dine, holder de? Jeg er heller ikke særlig ferm med en hækle nål, men disse madder er meget enkle at lave.
  Endnu en gang tak for din besked, og tak for en altid inspirerende blog.
  Kh Maria

  SvarSlet