fredag den 8. marts 2013

Et nyt familie medlemSå skete det, min mors overlocker måtte kaste håndklædet i ringen. Den er ellers "kun" omkring 20 år gammel. Men undværes kunne den ikke. Så straks måtte jeg anskaffe mig en ny. Det var udelukkende økonomien, der bestemte hvilken en af salgsen det skulle være.
Den blev bestilt igår formiddags, og allerede her til morgen blev den leveret til min dør - det kalder jeg service. Den er købt her. Velkommen til familien Bernina.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med den:-) En Bernina kan du kun blive glad for:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Det var da også noget af et tilbud. Dejligt du stadig kan være sy-kørende :0) Ih, jeg VIL altså have tid til at sy imorgen. Har en sprit ny symaskine stående uafprøvet siden november -det burde jo være forbudt.. det må være min weekendplan at få den lært at kende.

  SvarSlet
 3. Kære Anna. Tak skal du have. Det var netop fordi du lige havde købt en Bernina, at jeg valgte denne. Modellen er dog valgt udfra prisen. Men jeg tror bestemt også at jeg nok skal blive rigtig glad for den. Jeg har lige syet et par jersey kjoler, uden at sy på symaskine først (Det kunne den gamle overlocke ikke klare). Hold op hvor er det dog tidsparende på denne måde, hvordan har jeg overhoved kunne leve uden denne maskine? ;)

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå at du gerne vil have sy tid, og tænk at du har kunne have en maskine stående så længe uden at bruge den. Men sådan er det jo når man har så meget andet man også skal nå. Jeg nyder at være på barsel (for 3. gang, dog 1. gang med et barn der rent faktisk sover til middag). Det giver lige det ekstra tid til at nå lidt kreativt. Jeg glæder mig til at høre om du har fået snakket lidt med din forsømte ven, og under alle omstændigheder må du have en rigtig god weekend.

  SvarSlet