onsdag den 13. marts 2013

Min mors mirkaler LOGO


Se hvad posten havde med til mig idag. Mine fine små labels, som der skal sys ind i det jeg syer. Jeg har fået lavet dem her. Det var både nemt, hurtigt og billigt.
Selve idéen i designet var, at mine tre børn skulle være repræsenteret, men på en ikke alt for indlysende måde. Så her er de så, mine tre små fugleunger i min beskyttende rede.

5 kommentarer:

 1. De er rigtig fine:-) Mon de er trykt på satin/polyester? Jeg har også fået lavet nogle fra etsy, og de holder fint, hvis man kun vasker ved 40 grader. Hvis man vasker varmere, mister de farven. Og så har jeg også de dyre, vævede fra Scannex, som jo kan holde til alt. Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer med disse mærker.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Og så en lille sidebemærkning: Overvej om du vil have koder på dine kommentarer - det er ret tidskrævende at skulle udfylde for dem, som kommenterer og kan betyde, at nogle ikke kommenterer. Du kan ændre det i indstillinger i blogger.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 3. Hej Anna. De er trykt på polyester, men som skrevet trykt og ikke vævet, så de holder sikkert ikke lige så godt. Jeg har før fået lavet navnebånd hos scannex og har været meget tilfreds med dem. Jeg kunne bestemt også godt finde på at bestille disse mærker hos dem, for jeg synes at disse mærker er lidt stive i det. Jeg vil derfor ikke sy dem i nakken af tøjet, da jeg er bange for at de kan irritere. Jeg melder lige tilbage når de har været et par gange i vask, om hvordan de så har det.
  Tak fordi du skriver det med koder, jeg var slet ikke klar over at der var det tilknyttet min blog. Det er slet ikke meningen. Jeg er ikke så teknisk anlagt så alt med denne blog, er lidt at famle sig frem i blinde. Gad vide hvor på blogger jeg mon melder det fra??

  SvarSlet
 4. Hej Maria

  Nu har jeg lige kigget min blogger-brugerflade igennem, og jeg kan se, at det er inde under "indstillinger", derefter "indlæg og kommentarer" - her skal du vælge nej til "vis ordbekræftelse".

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Tusind tak for hjælpen Anna - det havde jeg nok aldrig selv fundet ud af. Du må have en god aften. Kh Maria

  SvarSlet