lørdag den 2. november 2013

Et par bukser til lillemanden

 

Mit første projekt i "sy til din baby" er disse bukser til Victor - for han mangler virkelig bukser, og jeg synes, det er svært at finde andet end stive jeans i butikkerne. Jeg ved ikke med Jer, men jeg har aldrig givet min børn andet end bløde bukser på i den alder.
Jeg synes de er blevet helt fine, og var meget lette at sy, så jeg skal helt sikkert sy nogle flere af disse til ham, og "baby´en" har også straks godkendt dem.

Jeg ville forsøge mig for første gang med mit stryge stof, som jeg for lææænge siden købte lige her. Da jeg skulle stryge det på, opførte det sig altså virkelig mærkeligt, og jeg kunne slet ikke finde ud af, hvad jeg havde gjort forkert, men efter længe overvejelser opdage jeg, at jeg i alt hast havde strøget wallstickers papiret på i stedet for strygestoffet - så det er vist en ommer. (Jeg kan hilse at sige, at det bliver noget klistret stads sådan noget papir, når man varmer det op).


Wallstickers "papiret" strøget på Victors bukser - hovsa!!

4 kommentarer:

 1. De ser dejlige bløde ud og fine er de da også blevet :o)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 2. Åh, sikke nogle nuttede babybukser! :-)

  SvarSlet
 3. Meget lette bukser og ingen kunst at lave, men virkelig behagelige at have på.

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare fede - elsker farvekombinationerne, og hvor er jeg glad for at høre, at det ikke bare er mig, der er 'hys' med IKKE at klæde de helt små i stive bukser af fx denim! Føj! Nej, de skal have BLØDT, VAMSET og LÆKKERT tøj, der ikke strammer og kradser! :-)))) KH L

  SvarSlet