torsdag den 7. november 2013

Elefant uro


Jeg har endelig fået lavet denne elefant uro til Victor. Jeg har tænkt lige fra han lå i maven, at jeg skulle lave en til ham, men det blev først i denne måned i forbindelse med "sy til din baby måned" at jeg endelig fik lavet den.
Han er i virkeligheden blev lidt for stor, hvilket også allerede kan ses på uroen, han nåede nemlig lige at lege med den inden at jeg fik hængt den op, hvilket kostede et elefanttæppe og en klokke. Men nu hænger den over hans seng, og han kan trods sin alder rigtig godt lide at kigge på den og lytte til lyden af klokkerne.

DIY´en på uroen er lavet af Anna som er en sand mester til at forklare og visualisere så vi alle kan være med - tak Anna.


4 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin - skønt at kunne lave sådan noget selv ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt at kunne lave lidt selv. Det er bare ikke så tit at det er mine egne unger der for glæde af det, men Victor skulle da lige nå at have en "Anna uro", når nu alle hans kusiner og andre af familiens små babyer har fået en.

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at se, at mit mønster og min diy kan bruges. Det er sjovt at se elefanterne i den farvekombination. Det er bare blevet super godt!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan dine fantastiske diyer altid. Jeg har før lavet nogle meget i de farver du også har lavet i, men denne er lavet i end lidt mere "drenget udgave". Endnu engang tak for diy´en.
   Kh Maria

   Slet