søndag den 3. november 2013

En løve bluse

 

I mere end et år har dette løve stof ligget i skabet og brølet, men nu er der blevet klippet lidt i det, og det er blevet til min anden ting i "sy til din baby måneden".
Jeg kan rigtig godt lide printet og jeg har da også købt meget jersey i stof og stil, men jeg synes langt fra at det er samme kvalitet som meget af det jersey jeg har købt bl.a. her. Men det beviser vel bare, at man i nogle tilfælde, får hvad man betaler for.
Jeg bliver heller aldrig rigtig fan af at ligge kanten på forneden på jersey, det lykkedes aldrig rigtig godt. Mønsteret på blusen er mit eget, klippet efter min babys mål.


Løve blusen og bukserne i aktion5 kommentarer:

 1. Det er også et virkelig sødt stof ;0)

  SvarSlet
 2. Ja det er virkelig sødt.

  SvarSlet
 3. Rigtig fint. Jeg har selv syet en jakke i samme stof (http://bullernuller.blogspot.dk/2013/11/1-farlig-lve.html).
  Jeg er enig med dig vedrørende kvaliteten af Jersey fra stof og stil, det er ikke top kvalitet og mister meget hurtigt farven. Dog synes jeg dette løvestof er noget af det bedre derfra.

  SvarSlet
 4. Liandlos jersey varer er rigtig gode i kvaliteten. Stof og stils varierer meget, synes jeg (det er nok også fra forskellige producenter). Og ja, pris og kvalitet hænger ofte sammen, men ikke altid. Noget af det jersey, jeg har liggende, har kostet rigtig meget, men er ikke værd at sy i, fordi det er grimt efter første vask. Ærgerligt!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er præcis den erfaring jeg også har gjort mig. Heldigvis er min stak af Liandlo jersey størst. Og jeg har før syet mange af denne slags bluser i stof derfra.
   Det er så surt at bruge penge og endnu værre tid på at sy noget der efterfølgende bliver grimt i vask. Jeg har også stof liggende jeg slet ikke gider at bruge tid på at lave noget i, for jeg ved hvordan det ender med at se ud.
   Kh Maria

   Slet