torsdag den 14. november 2013

Et børneværelse til to


Liva og Victor er født med 1½ års mellemrum, og da vi bor ret småt har det altid været klart at de skulle dele værelse. Men hvordan gør man det mest smertefrit? Det er jo ikke altid det sjoveste når man har haft sit helt eget værelse og så pludselig skal dele.
Vi har valgt at give de to mindste et helt nyt rum, så det ikke var Victor der skulle flytte ind på Livas værelse, men at de fik et nyt fælles værelse. De små har derfor fået vores soveværelse (vi er nu efterladt med Livas gamle værelse som er et meget lille gennemgangs værelse, hvor dobbeltsengen kun lige kan stå).
Der mangler stadig at blive ordnet nogle ting på værelset, både på håndværks fronten og på den kreative, men her er alligevel lidt detalje billeder.

Og så mangler der bare lige en ekstra lidt vigtig ting i værelset - Victors seng, men hans mor var alligevel ikke helt klart til at han skulle ud af soveværelset.

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Er vild med navnene, hvor/hvordan er de lavet? :) kh Pia

  SvarSlet
 2. Jeg synes også de navne er så fine. Jeg har fået dem lavet her: http://www.trendsales.dk/main.asp?site=view_userinfo&userid=120986&forum=506&road=&search=&sort=&status=&id=33690509
  Jeg kan virkelig anbefale hende, hun er virkelig dygtig og jeg er glad for alle tre navne jeg har købt af hende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det vil jeg klart undersøge nærmere :)

   Slet