lørdag den 16. januar 2016

Julen 2015

 
Juleaften i år har vi for første gang holdt sammen med min svigerfamilie. Selv om jeg har været sammen med min kæreste i 10 år, har vi ikke haft tradition for at holde jul sammen. Min juleaften har jeg altid holdt sammen med min egen familie, og jeg har været vandt til en lille og intim jul. Men da vores børn nu er blevet så store, har vi fra sidste år holdt jul sammen, det var dog hos min familie. Så i år, var vi hos min svigerfamilie.  
Min svigermor havde stået i køkkenet hele dagen, om ikke i flere dage, og der var gjort så meget ud af det hele. Og min svigerfar var helt bestem den bedste julemand jeg længe har set.
Det var en rigtig dejlig aften, til trods for at mit savn til min ældste pige, der var hos hendes far.
Måske er dette starten på en ny tradition, og måske kan jeg vende mig til at juleaften nemt kan være på 20 mennesker. Vi må se, men en dejlig aften var det bestem.
 

Liva fik et Elsa slot af os, det vagte stor interesse for både Liva og hendes to kusiner.

2 kommentarer:

 1. Kære Maria.

  Nej det er ikke nemt med billeder af dem alle, og jeg droppede også julebulledet i år af den grund - enten så Lara væk, eller også smuttede askil. Men jeg synes nu, at dine billeder blev gode, og det er også dejligt med lidt liv. De opstillede hos en prof fotograf har aldrig sagt mig noget.
  Jeg er rigtig ked af at læse om dine billeder, der er blevet væk, og jeg forsøgte også at kommentere på det, men det driller mig for tiden. Jeg kan kun kommentere via mobilen. Jeg håber sådan at det lykkedes at få billederne reddet. Giv os lyd om udfaldet.
  Tak for dine mange kommentarer på min blog. Dem er jeg så glad for. Jeg håber at det snart bliver nemt bliver mig igen at kommentere så jeg også kan vise, at jeg har læst fine blogindlæg.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Kære Anna.
  Åh hvor jeg dog også håber at mine billeder kommer retur. Jeg vil så gerne give mine børn de minder med, som billederne giver os. Både de store og de små.
  Det er mig der takker, det er så dejligt at følge din blog, din kreativitet, dit liv inde og ude på landet.

  Kh
  Maria

  SvarSlet