tirsdag den 12. januar 2016

Det hele er væk...


Det hele er væk, eller rettere sagt, alle mine billeder er væk :(

Alt hvad jeg har taget af billeder fra min søn blev født og til få dage før jul er forsvundet. Harddisken er stået helt af. Og ja jeg ved godt at man burde have lavet backup, men det er der ikke blevet lavet de sidste tre år.

Jeg er ikke typen der ligger ret mange billeder på facebook, så der er der heller ikke rigtig nogle billeder at hente.

Harddisken er afleveret til en mand, der nu har mine billeders skæbne i sine hænder. Han fortæller at han vil gøre hvad han kan, men det er meget kompliceret og vil koste minimum 13000 kr. Men lige med hensyn til billeder af mine børn, så er jeg nærmest villig til at betale hvad som helst.

Hvad har jeg så lært af dette... bl.a. bl.a  bl.a jeg skal tage backup, og så vil jeg fremover lave indlæg med flere billeder af mine børn og stakkels mine venner på facebook, for nu bliver der fremover spammet børnebilleder.

4 kommentarer:

 1. Åh nej hvor jeg føler med dig.. SIkke en pris han vil have for det.. det var da helt vildt..
  jeg håber at det ikke bliver så dyrt.. Min søster har også prøvet det, men heldigvis kunne min kæreste finde billederne (ja han er computernørd..) hun var stjerne lykkelig, for hun kan ikke huske da hendes søn var lille da hun var syg.. Så billederne hjælper hende til at huske det.. og mindes...

  tage backup.. ja.. men husk at din backup faktisk ikke bør være i dit eget hus.. for tænk hvis der bliver indbrud eller brand.. så vil det alligevel være væk.. evt. få lavet backup så de vigtigste kan ligge på nettet.. der er flere udbydere af den slags plads.. -;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt for din søster at din kæreste kunne lave det. Min kæreste er også giga computernørd, så jeg tænkte også først at det kunne han da lige fikse. Men det er flere dele i harddisken der skal skiftes ud med nye dele fra i alt tre nye hardiske, og så er det ikke engang sikkert at det lykkedes.
   Men der af også prisen, og så siger han, ham der nu har mit kæreste ikke levende eje i sine hænder, at han skal bruge omkring 20 arbejdstimer på at lave den. Men jeg krydser fingre.

   Du har helt ret i at man selvfølgelig skal lave backup på andet end det der ligger i hjemmet. Jeg må vist sætte mig ind i det med at gøre det på nettet.

   Kh Maria

   Slet
 2. Jeg mistede en del billeder på min iPhone, for min yngste var ret god til at nulstille den, og jeg troede jeg havde taget backup. Nu har jeg alt liggende både på iCloud og på dropbox, så jeg ikke mister flere billeder. Håber det lykkedes for dig at få dem retur. Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor uheldigt. Det er bare så forfærdeligt at miste sine billeder, jeg kan ikke forestille mig at miste noget være end det - af ikke levende karakter selvfølgelig.
   Tak for tippet med de to steder, jeg må finde ud af hvordan man gemmer ting der også - for denne følelse vil jeg bestemt ikke have igen.

   KH
   Maria

   Slet