torsdag den 31. marts 2016

Sidste dag i børnehaven.


Min store dejlige Liva (5 år) har haft sidste dag i børnehaven i dag. Fra i morgen venter en hel ny verden, hun skal starte i SFO. I den anledning havde hun lidt med til pædagogerne i børnehaven. Hun havde skrevet kort til dem alle, og der ud over havde jeg lavet en buket til hver af pædagogerne.


Der er ikke ekstrem stor pædagog normering i hendes børnehave, der i mod var det også et farvel for Victor for hans pædagoger. Han skal nemlig "rykke en stue op", og nu gå hvor Liva netop er stoppet. Han havde lavet armbånd og perleskåle til de voksne, og de fik også hver en buket.


Vi har alle dage været glade for den institution, det er et lille integreret børnehus med omkring 50 børn. Så det er dejligt at det endnu ikke er et endeligt farvel, da Victor stadig har to år tilbage af sin tid i huset. Men han hører nu til blandt de store, hvilket også er meget underligt.


Jeg har tidligere skrevet om institutionen her og her, om Victors meget vanskelige opstart (han græd uafbrudt det første halve år han var der). Jeg har også tidligere lavet dette og dette indlæg om blomster til pædagogerne sidst at der var stue skift.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar