søndag den 9. november 2014

Vi mindes de gode tider.


Det skal ikke være nogen hemmelighed at vores sommer i år, har budt på en del udfordringer og triste tider. Mest af alt har min operation fyldt meget. Jeg var sengeliggende i næste 1½ måned, hvilken i høj grad, gik ud over min tid med børnene.
Men også at vi fik frarøvet vores ferie (og Idas 10 års fødselsdagsgave), gjorde også sommeren svær for børnene. Det var jo det, de havde at se frem til, når mor blev rask.
Men vi har også haft gode oplevelser sammen denne sommer, og det er vigtigt også at huske dem. Så da jeg fik lov til at lave endnu en CEWE fotobog (jeg har tidligere fået lov at lave denne), var jeg slet ikke i tvivl om, hvad den skulle indholde. Det skulle være en samling af de gode minder ved sommeren 2014.
Det tager tid at lave sådan en bog, særligt hvis man som mig har 7000 billeder fra i sommers, men det er så meget tiden hver. Vi har nu haft bogen en uges tid, og den er blevet kigget i og læst i af alle på matriklen mange gange. Selv Victor på to er vild med bogen, og den er op til flere gange blevet valgt som "godnathistorien".
Hvis du selv vil lave en lignende bog, kan jeg varmt anbefale dig at lave den her. Det er let og overskueligt. Vi havde lidt vanskeligheder med at opretholde vores netforbindelse længe nok, til at overfører bogen, men vi fik kyndig og effektiv hjælp fra deres support afdeling.
Bogen var fremme i løbet af et par dage, og den er bare så flot i super kvalitet.

De har også en masse andre produkter man kan lave, så hvis ikke du lige står og mangler en fotobog, er der mange andre gode ting, man f.eks. kan bruge i julegave. Du kan se alle de fine ting man kan lave lige her.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint, og sikke hyggelige billeder :D Det er så dejligt at mindes.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så dejligt at se tilbage på alle de dejlige oplevelser, man har haft sammen. Og børnene elsker at fortælle. De små kan jo slet ikke huske disse oplevelser senere i livet, så det er meget godt at have samlet lidt "mindealbum", man kan kigge tilbage på.

   Kh Maria

   Slet
 2. Jeg tror også jeg vil lave en med billeder fra vores sommer. Det er da fint nok at have billederne på computeren, men det er nemmere for børnene at tage bogen frem og kigge i.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet