torsdag den 31. juli 2014

Cirkus Summarum

Dejlige bamse
Liva og jeg har været en tur ud af huset. Med krykker og kørsel lige til døren, lykkedes det at have en dejlig dag i Cirkus Summarum. Victor og farmand var med et par timer inden forestillingen, hvor de små lege foran teltet. Det var virkelig sjovt.
Det var kun Liva og jeg der skulle ind til selve forestillingen, hvilket også viste sig at være klogt nok. Da det havde været lidt for langt (og kedeligt) for Victor.
Men for Liva var det en kæmpe oplevelse. Særligt bamse og Hr. Skæg var sjove for hende at se. Og jeg må da også selv indrømme at Bamse stadig er den største "star" i min optik.


 

 
Vand skal der til i varmen

Victor skyder med vandpistol, på en ophængt tablet.

Liva og Victor leger pudekamp i en kæmpe seng.
 

4 kommentarer:

 1. Fyyyyyy ... du måtte ikke tage billeder af forestillingen;-) Typisk os bloggere, der så gerne vil have det hele på billeder;-) Jeg kan se, at I havde gode pladser. Vi var også afsted, Lara og jeg - her til aften. En dejlig oplevelse.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 2. Det viste jeg faktisk ikke, og lige så snart at jeg fandt ud af det, tog jeg ikke et eneste mere. Så heldigt at bamse var på som en af de første.
  Men det er nu dejligt med billeder, særligt for børn (og jeg er nu altså også ret vild med dem). Vi taler meget om billederne der er taget, når vi kommer hjem. Herhjemme ser vi f.eks. billeder af en tur i zoologisk have, frem for en tegnefilm.
  Hvad synes Lara om det?

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. :-) Jeg havde nok også taget et par billeder, hvis jeg da havde haft muligheden - det ligger vist i mit blod;-) Lara havde en rigtig god oplevelse og var meget stolt, da de skoleklare børn skulle rejse sig op. Det var en super fin aften.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Dejligt at hun havde en god oplevelse. Det er også dejligt når man nogle gange har mulighed for at give en oplevelse, til bare et af sine børn af gangen.

  SvarSlet