mandag den 15. april 2013

Øv rugbrød er ikke aftensmad...


Herhjemme står menu´en på rugbrødsmadder min. en gang om ugen til aftensmad. Det gør den af flere årsager. For det første så hader jeg at lave mad (og endnu mere opvasken derefter), og dernæst træner min kæreste et par gange om ugen mellem 19-22, så nogle gange skal det bare gå lidt hurtigt.
Min store pige er dog ikke fan af disse aftner, den midterste spiser alt og den yngste intet. Men hvis jeg servere det lidt anderledes, så bliver der spist med stor appetit også fra den stores side.

Længe leve farvede plastik skåle.


5 kommentarer:

 1. Det handler nemlig rigtig meget om præsentationen af maden - så spiser de det meste! (det er vel også derfor de kan slippe afsted med alt det de sætter på bordet på Noma!). :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en stor del af det. Men jeg synes alligevel at det er utoligt at de er så lette at snyde de unger, men ja det er man vel også selv hvis man går ud at spise ;)

   Slet
  2. Det jo det! Man skulle gøre noget mere ud af det hjemme. :-)

   Slet
 2. Rugbrød er jo også mad, og så længe man kan blive mæt, er det i mine øjne helt legalt som aftensmad - specielt når det bliver serveret i så fine skåle ;-) Hvor har du købt dem henne?

  Knus
  Laila

  SvarSlet
 3. Jeg kan nu godt forstå at det kan blive lidt trist med det samme til aften, som de har fået til frokost, men jeg synes at det hjælper meget hvis de selv må lave maden. Intet fint og fornemt ved skålene, de er skam bare fra Netto.
  Knus
  Maria

  SvarSlet