tirsdag den 2. april 2013

Et par retro nederdele mereHerhjemme går mine piger ALDRIG som i aldrig nogensinde i bukser. Det er kun nederdele og kjoler der kan bruges. Derfor har jeg endnu engang syet et par nederdele til dem. Det er den samme model som disse og denne.Jeg har til formålet sat saksen i noget af mit ynglings retro stof, jeg har tidligere haft meget svært ved at bruge nogle af disse stoffer, men efter jeg har sat projekt "kill your darlings" igang går det lidt bedre.

Det er ikke fordi moren her i familien har en eller anden sygelig træng til, at de skal være ens, det er pigernes eget ønske. Og så længe at den store er med på den (og den tid er nok meget snart slut - hun bliver 9 år til sommer), så for de lov til at være det.

4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine, Maria. Kan godt lide enkeltheden i dem og at du har sat stoffet sammen med hvidt. Her skal der også meget overtalelse til, før Lara hopper i et par bukser. Men en gang imellem lykkes det. Hvilket er rart, synes jeg, når det er minus 15 grader udenfor...

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg valgte den hvide for at der ikke skulle ske "alt for meget", og som du skriver, for at gøre den lidt enkel. Normalt kan jeg slet ikke sy noget til den mindste af pigerne i en farvekombination som denne, men når storesøster har en på, så tager hun alt på. Det er også derfra at hun har, at bukser ikke er noget for hende.

   Jeg ville bestemt også foretrække at de bare en gang imellem var til at lokke i et par bukser, særligt når det er koldt. Det er heller ikke særlig praktisk med kjoler og nederdele i flyverdragter, men forhåbentlig bliver det snart forår, så man i det mindste ikke skal bøvle med det.

   Kh Maria

   Slet