tirsdag den 28. oktober 2014

Så kom vi endelig afsted

Endelig fik Ida sin fødselsdagsgave.
Vi har haft fire fantastiske dage i Lalandia. Alle tre børn har fået så meget ud af turen. Både i badeland og legeland. Utroligt hvor de får den energi fra.
Selve turen var Idas 10 års fødselsdags gave, men som du kan læse om her, blev vi snydt og frarøvet turen af en svindler.
Vi har solgt ud af vores egne dele, og har nu efter 4 måneder skrabet sammen til beløbet endnu engang. Mht. de penge vi mistede i første omgang, kommer vi aldrig til at få dem tilbage, heller ikke selv om politiet, godt ved hvem der snød os.

Tre glade børn efter en skøn dag i Lalandia.

2 kommentarer:

 1. Hvor ER jeg bare glad for, at I kom afsted! Jeg tror, at vi er mange, der har prøvet at blive snydt. Jeg har også haft oplevelsen. Og man ærger sig og ærger sig og føler sig dum - og samtidig at man har mistet tilliden til andre mennesker. Jeg håber, at I nu kan lægge oplevelsen bag jer - og huske det gode ved turen i stedet.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ked af at du også har prøvet noget lignende. Det er skrækkeligt, og man bliver i den grad mistroisk og mister tilliden til mennesket generelt. Men vi kom heldigvis afsted alligevel, og Ida fik sin 10 års fødselsdags gave.
   Lige nu er snyderi og sygdom lagt bag os, og vi er fyldt op på kvalitetstids kontoen med børnene. Men en smugle mere skeptisk, er jeg nok blevet af oplevelsen trods alt.

   Kh Maria

   Slet