tirsdag den 4. februar 2014

Et pettiskirt til en lille prinsesse.


Min søde lille "niece" skulle ikke snydes for et rigtig prinsesse skørt. Så nu fik jeg endelig taget mig sammen til at lave et til hende. Jeg måtte sy et i lyserødt for at være sikker på at Liva ikke straks ville hapse det.
Her kan du se dem jeg har syet tidligere. Her og her.

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tak skal du have. De tager en del tid at lave, men for mine piger er de klart blandt farvorit tøjet.

   Slet
 2. Hvor er det fint, Maria. Lara er selvfølgelig også helt solgt (hun sidder og læser blogs sammen med mig nu).Har du brugt tyllen fra USA, eller har du fundet det et andet sted? Jeg ved, hvor stort er arbejde det er. Jeg har købt en rynkefod, men jeg synes ikke, det bliver nemmere. Har du fif?


  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det stof jeg købte den gang fra USA. Jeg fik købt rigtig meget og har til en del skirter endnu. Jeg har desværre ikke nogle fif, du ikke allerede har givet mig. Jeg bruger din diy, ingen rynkefod, men en MASSE tålmodighed. Men tager gerne imod fif, hvis andre skulle have nogle, så de mange ruller i skuffen, kan blive omdannet til nederdele.

   Hvor er det hyggeligt at Lara kigger med når du læser blogs, det gør mine piger også. Så deres ønske liste bliver hurtig lang, med alt det skønne der bliver produceret i blogland.
   Herhjemme er vi særligt misundelige på det blå du har lavet. Jeg har rullerne til det, nu mangler jeg bare lige tiden.

   Endnu engang tak for inspiration til disse pettiskirts.

   Kh Maria

   Slet
  2. Det er dejligt, du kan bruge diyen. Jeg har også masser af ruller på hylderne, men synes det er så tidskrævende - så er ikke kommet videre. Drømmer om at lave et hvidt et med sort kant - eller omvendt! Og også et i leopard.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Svar
  1. Tak, men hvem der dog kunne alt det du kan.

   Slet